Drob de miel

de abetina in Oaie, 5 Apr 2018 | 3984 vizualizari

 

Bunatati de Paste

 

INGREDIENTE

  • maruntaiele de la un miel,mare cam de 15 kg
  • 1,5 kg carne tocata de porc
  • 17 oua
  • 1 plic condimente de miel
  • sare dupa gust
  • 500 gr smantana
  • 12 fire de ceapa verde
  • 12 fire usturoi verde
  • 1 legatura de leustean
  • 1 legatura patrunjel
  • foi de dafin
  • 2 linguri legume deshidratate
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Se pun la fiert maruntaiele de miel cu apa,sare si foi de dafin.
Se toaca carnea de porc; se toaca legumele marunt.
Se fierb 10 oua tari,
Dupa ce se fierb maruntaiele, se lasa la rece si se dau prin masina de tocat carne, se adauga carnea tocata, cele sase oua crude, sare dupa gust, condimente de miel, legumele tocate marunt, legumele deshidratate si smantana. Se omogenizeaza compozitia si se asaza in doua tavi, jumatate din compozitie, se asaza in fiecare tava cate cinci oua fierte, se pune restul de compozitie in tavi peste oua, se unge cu ou batut si se da tava la cuptor, la foc potrivit. Se servesete abia dupa racire si este recomandat sa se taie dupa ce se racesc.
Este cea mai buna reteta de drob, incercata de mine pana acum. Sa aveti pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpă de miel la cuptor cu legume