Drob lipicios

de Adrian2016 in Mancaruri cu carne, 8 Apr 2018 | 4662 vizualizari

 

"Bunatati de Paste"......ador Sarbatorile Pascale ca asa mai am si eu noroc sa mananc miel:))) Nu sunt profesor in bucatarie, dar imi place ce iasa din mainile mele.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne de porc
  • 200 gr carne de miel
  • 4 oua fierte
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 legatura de usturoi
  • 100 gr de unsoare de porc
  • 2 oua mari crude
  • sare
  • piper
  • marar
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob lipicios:

       Ceapa si usturoiul le-am tocat marunt. Intr-un castron am pus carnea tocata impreuna cu mirodenile si unsoarea si am omogenizat bine compozitia. Am adaugat ouale crude si verdeata.

       Am pregatit o tava tapetata cu hartie de copt, am asezat 1/2 din carnea tocata si am pus ouale fierte, peste am pus si restul de carne. Am uns drobul cu ou si am ras putin cascaval.

Am dat tava la cuptor la 170 de grade C, pana s-a rumenit.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Drobul se lasa la foc mic ca sa se rumeneasca usor si sa nu se arda.

2

La drob puteti adauga smantana daca folositi organe de miel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob lipicios" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob de ficat de pui