Dulceata de cirese mari si cirese mici negre

de gaby_gabytza in Dulceata / Gem, 2 Dec 2020 | 1831 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 kg cirese mari
  • 1 kg cirese negre
  • 2 kg zahar
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de cirese mari si cirese mici negre:

Incepem cu ciresele mari.Le spalam bine dupa care le curatam de codite si le scoatem samburi si le dam deoparte.

Procedam cu ciresele mici la fel cu ciresele mari si le rastunem peste ele.

Adaugam zaharul peste ele si le lasam peste noapte ca sa lase sirop.

A doua zi scurgem siropul intr-o oala si o punem la fiert la foc mediu.

Cand incepe sa scada siropul cam la jumatate adaugam ciresele si amestecam.

Lasam sa fiarba la foc mediu pana incepe sa clocoteasca pe urma dam focul mai mic.

Lasam la fiert pana se incheaga totul impreuna.eu incerc sa vad daca e gata punand intr-un borcan apa si apoi iau o lingurita din sirop si ii dau drumul usor la sirop in borcan iar daca se duce pana la fundul borcanului fara sa se imprastie atunci e gata daca nu mai las pe foc.

Cat inca este fierbinte dulceata o adaugam in borcanele spalate si scurse de apa.

Le infiletam bine capacele si punem borcanele intr-o patura cu capacul in jos.le invelim bine cu patura si le lasam asa o zi pe urma la camara cu ele

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de cirese mari si cirese mici negre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de coacaze rosii/negre