Dulceata de visine

de Bunica in Dulceata / Gem, 3 Iun 2009 | 22904 vizualizari

COMENTARII (21)

Bunica 1

14.06.2009, 16:50

Eu las gemul sa se raceasca ca sa fiu sigura ca este bine legat

Bunica 1

17.06.2009, 22:51

Inseamna ca l-ai tinut mult pe foc daca s-a inchegat asa de tare

Bunica 1

17.06.2009, 22:55

O bobita inseamna ca atunci cand pui putin sirop pe farfurie nu se intinde.

Bucataras 1

17.06.2009, 23:06

Ce cantitate iese din farfuria de visine si kilogramul de zahar?

ANCA 1

21.06.2009, 15:17

facem si noi maine...intrebare: cam cat dureaza? cat se tine pe foc, am inteles ca poate dura si 4 ore..

Oana 1

27.06.2009, 23:43

Anca, depinde din cate visine faci...la mine a durat cam o ora si jumate fiertul, la foc mic...Mama incearca pe unghie, pune o picatura de dulceata si daca nu se imprastie, ci ramane ca o bobita, e gata! Dar atentie!!!! la inceput o sa faca o spuma alba, apoi se face roz si apoi incepe sa se aleaga spuma si face bule dulceata! atunci e aproape gata, trebuie incercata bobita!! si aleasa spuma aia roz

Bunica 1

04.07.2009, 23:58

Anonim! Cum a iesit dulceata ?

Bunica 1

06.07.2009, 17:46

aImi pare rau daca am intrat prea tarziu.Eu nu pun nicio aroma, o las naturala.Rodica_Laura

Julie 1

30.06.2010, 19:45

Bunica,ai fost harnicuta
Si eu fac dulceata de visine si nu pun nimic in afara de zahar. Nici gand de lamaie...anul asta visinele sunt atat de acreeee!

mihaelar63 1

30.06.2010, 20:24

ce culoare superba are dulceata bunico
Anca , Julie lamaia are rolul de a preintampina , zaharisirea dulcetii , daca se punea zeama de lamaie nu se intarea asa puternic .

Bunica 1

30.06.2010, 21:34

Ma bucur de vizita si de completari, mihaelar63 !

izulika 1

30.06.2010, 22:28

arata foarte bine ..si ar merge cu niste clatite

Lau 1

02.07.2011, 09:20

ce bine arata

LUK 1

02.07.2011, 10:43

buna buna

adry88 1

02.07.2011, 14:03

tare buna dulceata

diaconta 1

02.07.2011, 21:41

Bunica,ce poza apetisanta ai pus sigur e la fel de apetisanta si dulceata

camelia75 1

02.07.2011, 22:03

Cred ca prin curaj si fac si eu anul asta dulceata de visine!Arata excelent!!!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gem de capsuni