Farfalle cu carnaciori

de mihaelar63 in Farfalle, 4 Noi 2010 | 5448 vizualizari

 

Cum silueta generoasa .... cu paste se intretine , la cererea expresa trebuie sa gatesc si asa ceva .de aceasta data am pregatit farfalle , eu le mai spun si fundite .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr farfalle
  • 500 gr carnaciori
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar
  • 2 linguri sos soia
  • 2 linguri sos chili
  • 50 ml ulei
  • 1 lingura de seminte verzi de busuioc
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu carnaciori:

  1. pastele se fierb in apa cu sare , conform instructiunilor de preparare, se scurg de apa .
  2. ceapa se curata si se taie marunt , gogosarul se curata si se taie felii subtiri , carnatii se taie rondele si se prajesc in ulei .La urma se adauga sosurile de soia si de chili+ busuiocul verde .
  3. serviti calde pastele acoperite de carnaciori .

TIPS-URI

1

daca folositi sos de soia la preparate , nu sarati decat daca e necesar , doar la urma .S-ar putea sa nu mai fie nevoie de sare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

nadina73 1

05.11.2010, 00:37

bune de tot

Bucataras Medi 1

07.11.2010, 16:27

si mie tot fundite imi place sa le spun..................

Cris2711 1

12.03.2011, 14:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Paste cu piept de pui, porumb si ciuperci