Fasole batuta cu ceapa calita

de Gicuta in Mancaruri de post, 6 Iul 2015 | 14952 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g fasole boabe
  • 1 morcov
  • 5-6 cepe
  • 2 linguri pasta de tomate
  • o frunza de dafin
  • sare
  • piper
  • boia
  • 150 ml ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta cu ceapa calita:

Fasolea o punem peste noapte la inmuiat, in apa.A doua zi o fierbem 10 minute si aruncam apa (procedam asa de 2 ori). Adaugam si a treia apa peste fasole, punem morcovul, o ceapa si frunza de dafin, si o lasam sa fiarba la foc mic.Dupa ce fierbe o punem la scurs si racit intr-o strecuratoare.

Cat timp se raceste fasolea, curatam ceapa si o taiem solzisori .O prajim in ulei apoi adaugam pasta de tomate.Condimentam cu boia, sare si piper. Punem ceapa calita intr-o stercuratoare. Fasolea o punem intr-un castron si o mixam cu jumatate din ceapa calita si uleiul scurs. Condimentam cu sare si piper. O servim rece cu restul de ceapa pe deasupra. Pofta buna!

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta cu ceapa calita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta