Fasole scazuta cu cartofi si rosii

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 15 Aug 2012 | 4491 vizualizari

 

vazusem reteta pe un site dar normal ca de obicei am mai modificat-o:)))e faina combinatia de fasole pastai cu cartofi...nu am mai mancat pana acuma:D

 

INGREDIENTE

  • 300-400 g fasole galbena congelata
  • 2 cartofi mari
  • 1 morcov
  • 2 catei usturoi
  • 1 ceapa alba
  • 2 rosii mari coapte
  • 1 ceasca vin rosu
  • patrunjel maruntit uscat
  • sare,piper,busuioc,putin cimbru si boia dulce
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta cu cartofi si rosii:

Intr-un ceaun punem cartofii taiati cubulete si fasolea congelata, adaugam putina apa. Ceapa, usturoiul si morcovul se pun in robotul de bucatarie si se maruntesc, se pun intr-o tigaie cu ulei de masline la calit dupa care se adauga in ceaun si se pune apa cat sa acopere totul. Se lasa la foc mic sa fiarba, se asezoneaza cu 1 lingura de vegeta si restul condimentelor. Se adauga si rosiile taiate cubulete sau bagate la robot. Se pune si ceasca de vin rosu si se lasa asa, daca scade apa prea mult se mai completeaza. Cam in 40 de minute este gata totul. Se presara patrunjel maruntit uscat sau proaspat.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta cu cartofi si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Fasole verde scazuta cu usturoi si smantana