Ficat de pui cu legume

de Bya Ralu in Ficat, 20 Noi 2014 | 7187 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 tava ficat de pui+inimi
  • 1/2 de tava ciuperci
  • 1 morcov
  • 1 leg de ceapa verde
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1-2 linguri mazare
  • rosii cherry
  • lapte pentru fiert
  • ulei masline
  • sare/piper/boia dulce
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de pui cu legume:

Ceapa se taie rondele la fel si morcovul si se pun la calit in ulei de masline.

Se adauga ciuperciile curatate si taiate cuburi,ardeiul gras cuburi,se pune lapte cat sa acopere,se pun si inimiile si ficatul de pui taiat cuburi.

Se lasa la foc potrivit sa fiarba,daca mai este nevoie se mai adauga lapte.

Cand sunt aproape fierte se adauga mazarea scursa de zeama si rosiile cherry taiate in 4.

Se condimenteaza dupa gust.

TIPS-URI

1

Se presara patrunjel congelat sau proaspat

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tartă-drob de pui cu praz