File de salau pane

de lucy2002 in Salau, 6 Oct 2019 | 6250 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • file de salau
  • 2 oua
  • 1 ceasca faina alba
  • 1 ceasca pesmet
  • condiment pentru peste
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de salau pane:

Fileul de peste se trece printr-un jet de apa, apoi se pune la scurs. Dupa ce s-a scurs bine, presaram condimente pentru peste si-l lasam 5-7 minute sa se imprieteneasca cu condimentele ;)

Taiem fileul in bucati mari.

Batem bine ouale cu un pic de sare.

Amestecam faina cu pesmetul.

Luam cate o bucata de peste si-l tavalim prin amestecul de faina-pesmet, il trecem prin oul batut pe amabele parti si-l adaugam in tigaia cu ulei ferbine. Il prajim pe o parte si pe alta la foc potrivit pana se rumeneste frumos. Dupa ce s-a rumenit, se scoate pe un platou unde am asezat servetele pentru a absorbi excesul de ulei.

Noi l-am servit cu garnitura de cartofi la cuptor si sos tartar.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "File de salau pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de peste