Foi de brick cu ton

de Catalina L in Ton, 17 Mar 2018 | 2736 vizualizari

 

Un antreu delicios si crocant rapid de facut.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/01/foi-de-brick-cu-ton.html

 

INGREDIENTE

  • 8-10 foi de brick
  • 1 conserva de ton natur 265 g
  • 1 morcov
  • 1 ceapa salota
  • 180 g ricotta
  • 1 ou
  • patrunjel
  • sare, piper, paprika
  • 10 rosii cherry
  • 30 g parmezan ras
  • 20 g de unt topit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foi de brick cu ton:

Curatati si dati morcovul pe razatoare.

Curatati si tocati marunt ceapa.

Scurgeti tonul.

Amestecati branza ricotta cu tonul, morcovul si ceapa salota.

Adaugati patrunjel tocat, sare , piper si paprika (dupa gustul dvs). Amestecati bine.

Taiati foile de brick in 2.

Puneti umplutura la un capat, deasupra o rosie cherry taiata in 2 si presarati un pic de parmezan.

Pliati- faceti 2 tururi pentru a forma un triunghi. 

Ungeti cu unt topit , presarati deasupra un pic de parmezan si dati la cuptor timp de 20 minute la 200°C .

Serviti-le calde cu o salata verde sau cu cruditati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foi de brick cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de ton la gratar