Friptura de ied cu capere, ciuperci marinate si sparanghel

de Panacris in Multicooking, 5 Mai 2021 | 1958 vizualizari

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

05.05.2021, 19:06

Adi 1

05.05.2021, 19:38

Buna!

Ina 1

05.05.2021, 21:01

Cred că de vreo 15 ani nu îmi lipsește carnea de ied la Paște

Gherca Daniela 1

05.05.2021, 21:51

dantes 1

06.05.2021, 09:07

Buna!

abstract01 1

06.05.2021, 13:43

madi_marin 1

07.05.2021, 08:44

Rocsi 1

07.05.2021, 20:55

Arata foarte bine!

cristinutanicolita 1

11.05.2021, 07:32

Ce bine arata!

oanapl 1

11.05.2021, 08:40

Ce apetisantă e!

Rahela Velicu 1

11.05.2021, 16:46

Un deliciu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ouă vopsite natural - Rețeta simplă și ușoară pentru sărbătorile de Paște