Friptură de porc cu măsline

de madi_marin in Porc, 2 Mar 2013 | 4904 vizualizari

 

Un prânz rapid şi foarte gustos!

 

INGREDIENTE

  • 2 felii ceafă de porc cu os
  • măsline verzi tăiate
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri oţet balsamic
  • 2 linguriţe de muştar
  • condimente pentru carnea de porc
  • 2 căţei de usturoi
  • piper
  • paste
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptură de porc cu măsline:

Se prepară un sos din ulei, oţet balsamic, muştar, condimente , usturoi ras, măsline feliate şi puţină apă. Feliile de carne se marinează în acest sos pentru 10 minute, apoi se pun la fript cu tot cu sosul de pe ele în tigaia grill unsa cu ulei şi bine încinsă. Se rumenesc la foc micuţ pănă sunt gata.

Se servesc fripturile cu paste fierte şi amestecate cu un pic de ulei, sare, piper şi verdeaţă.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptură de porc cu măsline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc in crusta de piper verde si sos de rodii