Fursecuri cu multă ciocolată

de madi_marin in Dulciuri, 28 Mai 2012 | 6581 vizualizari

 

O reţetă din volumul 2 ,,Best of GoodFood – prăjituri,torturi şi fursecuri,,.Bune de servit alături de o cafea aromată, o cană cu lapte sau chiar de oferit cadou.

 

INGREDIENTE

  • 175 g unt moale
  • 85 g zahăr
  • 250 g făină
  • 2 linguri cacao neagră
  • 100 g ciocolată
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu multă ciocolată:

Se amestecă untul cu zahărul pentru câteva minute, apoi se încorporează făina cernută împreună cu cacaoa. Se adaugă şi ciocolata tăiată în bucăţele şi se frământă amestecul cu mâna. Se formează un cilindru cu diametrul de 4 – 5 cm care se înveleşte în folie de plastic şi se dă la frigider pentru o oră sau cam 20 de minute la congelator.

Se taie în cercuri de jumătate de cm grosime care se mai modelează cu mâna înainte de a fi puse în tava tapetată cu hârtie de copt. Se coc cam 10-12 minute. Se lasă la răcit în tavă.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu multă ciocolată" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (46)

madi_marin 1

29.05.2012, 14:11

deyutzky....multumesc...

Sim0na 1

29.05.2012, 20:36

super arata!!

madi_marin 1

30.05.2012, 18:37

SimOna.....Multumesc...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti scotieni facuti in casa