Ghiveci de vara

de SENO in Mancaruri de post, 18 Aug 2011 | 5738 vizualizari

 

Nimic nu e mai bun vara decat un ghiveci de vara cu multe legume proaspete si infrumusetat cu verdeata.

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras (de orice culoare)
  • 6-7 rosii decojite
  • o manuta de pastai de fasole
  • o vanata mai mica sau cateva felii dintr-o vanata mare
  • un dovlecel mic
  • 2 cartofi
  • 4 ciuperci
  • o jumatate dintr-o varza mica taiata felii mari
  • o manuta de orez
  • ulei
  • sare,piper
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de vara:

Preparare ghiveci de vara:

Se curata legumele, se spala si se taie dupa preferintele fiecaruia. Se caleste ceapa impreuna cu ardeiul si cu morcovul, sare si piper macinat in putin ulei. Cand devin lucioase se pun 2 cani de apa si se lasa sa fiarba. Eu am pus si cateva boabe de piper pentru gust. Cand fierbe se adauga pe rand ciupercutele, varza, fasolea, feliile de vinete, orezul, cartofii, dovlecelul si rosiile cu sucul lor cu tot. La sfarsit se potriveste de sare si piper, se toaca verdeata si se pune deasupra dupa ce s-a stins focul si gata bunatate de ghiveci de vara.

Puteti sa mai puneti si alte legume,mai ales daca le aveti in gradina :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Burgul cu ghiveci de legume