Gingerata

de Corinuta in Bauturi, 9 Iul 2011 | 5893 vizualizari

COMENTARII (11)

mihaelaM 1

09.07.2011, 16:37

Corinuta 1

09.07.2011, 16:41

diaconta 1

09.07.2011, 16:51

merge merge cum nu

Rocsi 1

09.07.2011, 17:56

hai sa bem un paharel,sa ne veselim nitzel

madi_marin 1

09.07.2011, 18:25

interesant..... chiar am o radacina de ghimbir si nu prea stiam ce sa fac cu ea..... super idee mi-ai dat.......multumesc.....

gaby_duceag 1

09.07.2011, 18:35

Bine ai revenit)))))))))))
be cu mine!)))))))

RuxyRux 1

09.07.2011, 19:59

Minunataaa...si eu o fac mereu si o savurez de fiecare data cu aceeasi mare placere...

Mitinita 1

09.07.2011, 23:42

super eu mai faceam un sirop din ghimbir,dar ideea ta e mai rapida

Corinuta 1

09.07.2011, 23:59

Dia
Rocsi, daca zici tu
Madi, ma bucur tare mult ca-ti place
Beu si cu tine!
Ruxy draga, te pup
Adina, multumesc

divainbucatarie 1

11.07.2011, 09:52

Corinuta 1

11.07.2011, 10:42

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cocktail cu piersici, inghetata si ceai de fructe