Gogosari in otet

de Ina in Conserve, 13 Sep 2010 | 18711 vizualizari

COMENTARII (49)

Ina 1

14.09.2010, 13:36

Multumesc frumos, dragelor! Ies si foarte gustosi, nu doar frumosi

Bucataras Medi 1

14.09.2010, 14:53

Stau si ma intreb daca si maine apari la "reteta zilei"

Ina 1

14.09.2010, 14:56

Ia sa vad ce reteta mai pun Tratez cu sefu' sa ma puna iar la panou

Bucataras Medi 1

14.09.2010, 15:02

nu vrei ca tu sa "confectionezi: ceva si sa sa zici ca am postat eu sa apar si eu acolo ?

Bucataras Medi 1

14.09.2010, 15:04

m-am prins................tu esti dezbracata si eu imbracata...................normal ca tu apari la panoul de onoare

gaby_duceag 1

14.09.2010, 15:08

IA! DEZBRACAREA)))

Ina 1

14.09.2010, 15:14

Ina 1

14.09.2010, 15:15

deci sa pun una in costum de baie, ca sigur apar maine la reteta zilei

Ina 1

14.09.2010, 15:16

Sau ma pune la "fata de la pagina x?

silvi0ara 1

14.09.2010, 15:16

Asa Medi,trateaza problema.

Ina 1

14.09.2010, 15:18

Deci am gasit: au fost la reteta zilei saramura, gogosarii, acum vin cu un desert racoritor

Bucataras Medi 1

14.09.2010, 15:27

astept desertul

Bucataras Medi 1

14.09.2010, 15:38

IA! DEZBRACAREA)))
....tu prima

Miha 1

14.09.2010, 15:58

"IA! DEZBRACAREA" De caracter!

Ina 1

14.09.2010, 16:16

Bai, ati gresit site-ul

Lau 1

15.09.2010, 13:40

am sa pun in practica retea ta,ceva de genul acesta ii pune si mama mea,felicitari

Ina 1

15.09.2010, 21:32

multumesc, sufletista!

Lau 1

19.09.2010, 12:25

o intrebare pentru un blidon de 20 l cate kg de gogosari si conopida trebuie?multumesc

Lau 1

19.09.2010, 12:25

am facut o turas de gogosari si sunt f buni

Ina 1

19.09.2010, 15:06

pai la cat mi-a iesit mie.....tie iti trebuie cam 16-17 kg de gogosar si 3-4 conopide mari....

Lau 1

20.09.2010, 13:58

iti multumesc.iau placut f mult sotului si e singura muratura care ii place

onuta 1

20.09.2010, 23:44

arata minunat combinatia , de gustosi nu mai zic, sant incredibili

Ina 1

21.09.2010, 16:52

Sufletista, chiar e o reteta reusita! Si eu prefer gogosarii astfel pregatiti. Ma bucur ca i-a placut sotului

Ina 1

21.09.2010, 16:52

Multumesc, Onuta! Pe unde ai umblat?

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Castraveti in otet bulgaresti