Gogosari pentru iarna

de luminita79 in Muraturi, 27 Aug 2013 | 8895 vizualizari

 

Este o reteta simpla si foarte foarte gustoasa ...:)...

 

INGREDIENTE

  • 10 kg gogosar
  • 1 kg zahar
  • 1 l otet
  • 250 g sare grunjoasa
  • 1 plic conservant
  • boabe piper si boabe de mustar (cate 1 plic din fiecare)
  • cateva foi de dafin (eu pun 4)
  • frunze de telina
  • o capatana usturoi (dupa gust)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari pentru iarna:

Se curata gogosarul de cotoare,seminte, dupa care se taie in patru si se pune intr-un bol adanc (lighean). Deasupra se toarna otetul,zaharul si toate celelalte ingrediente. Se lasa peste noapte amestecand in el de vreo 2-3 ori pana mergeti la culcare,iar a doua zi se pune intr-o galetusa (bidonas,borcan mai mare) atat gogosarul cat si zeama care si-o lasa.

Se depoziteaza apoi in camara. SUNT SUPER GUSTOSI!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mirela0911 1

28.08.2013, 09:32

buni trebuie sa fie!

luminita79 1

28.08.2013, 15:01

sunt foarte gustosi

PapaVio 1

29.08.2013, 17:48

Precis sunt minunati alaturi de o friptura!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet