Gomboti cu carnati

de Veronica22 in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2014 | 4881 vizualizari

 

Gustos, usor si rapid de facut. In aporox 30 min avem un platou doldora.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua 
  • .ulei pentru prajit
  • 400 gr faina 
  • 200 ml ulei 
  • 2 cani de apa 
  • 1 praf de sare
  • carnati de care dorim
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gomboti cu carnati:

Se pune apa la fiert si cand clocoteste , se ia deoparte si se adauga toata faina , uleiul si sarea . Se amesteca foarte bine cu o lingura de lemn, pana se obtine un aluat care se desprinde de pe lingura . Se lasa la odihnit 5 minute , apoi se adauga ouale pe rand.Din aluatul obtinut luam cam cate o lingura si cu mana umezita in apa modelam gombotii in mijlocul carora punem cate o bucata de carnat.
Se pun la prajit in ulei incins,apoi se scot pe hartie absorbanta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gomboti cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

MIUTA 1

10.02.2014, 23:35

Ce idee buna

Veronica22 1

11.02.2014, 11:02

Multumesc mult! Da intr-adevar sunt minunati pentru un aperitiv sau pentru mofturosi !

_Alina_ 1

11.02.2014, 11:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu praz si carne tocata