Gustare calda cu ton

de alilianaa in Sandvisuri, 16 Sep 2013 | 2776 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de paine ( eu am folosit neagra)
  • o lingura ulei
  • 200 ml smantana pentru gatit 15% grasime
  • 2 oua
  • sare piper
  • o cutie ton maruntit
  • 10 fasii ardei
  • o ceapa rosie taiata rondele
  • 2 rosii taiate felii
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare calda cu ton:

Painea se trece prin smantana ( care poate fi diluata cu lapte dulce, eu am lasat-o asa) si aseaza in tava unsa cu ulei. Peste smantana ramasa se pun cele 2 oua,sare piper, se bat bine. Legumele se spala. Peste feliile de paine am pus tonul , scurs putin. Apoi adaugam legumele taiate. Se da la cuptor pentru 20 minute pana cand oul se leaga si painea devine putin crocanta.

Se serveste ca atare..eu am pus si putina zeama de lamaie.

PS peste cateva felii de paine am pus branza ( cum se vede in foto) - optiunea Marei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare calda cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

alilianaa 1

17.09.2013, 07:50

Lavinia, Nilgun, multumesc

alilianaa 1

17.09.2013, 07:50

Andreea, Bya, multumesc

alilianaa 1

17.09.2013, 07:51

Rocsimultumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv corndog