Gustari reci cu oua de prepelita

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2011 | 12913 vizualizari

 

Va prezint un platou simplu, gustos si care fura ochii : cubulete de cascaval de capra, oua de prepelita invelite in jambon crud afumat , ruccola, rosii cerise si ridichi….suna bine, suna complicat ….? Sa va arat ca de fapt e totul extrem de simplu.

 

INGREDIENTE

  •   La  baza avem nevoie de
  • oua de prepelita fierte bine in apa cu sare,
  • o felie mare de jambon ajumat crud,
  •  o mana de ruccola 
  • In plus mai avem nevoie de
  • cascaval (de capra am pus eu ) ,
  • rosii cerise,
  • ridichi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustari reci cu oua de prepelita:

 Taiem o fasie ingusta de jambon afumat  pe care o trecem ca un “brau” peste oul de prepelita. Prindem apoi oul intre doua fire de ruccola pe o scobitoare .

In plus  pe langa scobitorile cu oua de prepelita imbracate in brau de jambon afumat  mai asezam pe platou cubulete de branza simple sau rulate intr-o felie de jambon crud afumat, printre ele asezam ridichi si jumatati rosii cerise.

Decoram cu marar verde si servim cu paine prajita. Va asigur ca sunt de efect si sunt delicioase .

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustari reci cu oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Sylvia 1

13.01.2011, 10:43

Ma bucur mult ca va place Asa cum ziceam ouale de prepelita nu difera la gust ( parerea mea ) de cele clasice de gaina ( bune) dar sunt foarte sanatoase .

kamy 1

13.01.2011, 16:56

ce frumos aranjat nu am mancat oua de prepelita sunt asa miiiici

Mihaela11_jo 1

13.01.2011, 19:39

Delicios si elegant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gustare rustica