Icre de casa

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2014 | 4882 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g icre de hering ( cumparare)
  • 2 linguri rase de gris
  • 250 ml ulei
  • 150 ml apa minerala
  • zeama de la o lamaie
  • 250 ml apa
  • o ceapa mica
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de casa:

Grisul se fierbe in 250 ml apa. Cand este gata se pune la rece. Dupa ce grisul s-a racit bine incepem prepararea icrelor. Intr-un bol punem icrele, grisul fiert si omogenizam bine. Adaugam ulei putin cate putin amestecand continuu. Alternativ adaugam zeama de lamaie si apa minerala. Se amesteca continuu pana la omogenizare. Separat se toaca o ceapa marunt, cat se poate de marunt si se amesteca cu compozitia pregatita mai sus. Se pastreaza la rece si 2-3 zile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (12)

MOKUSKA 1

25.06.2014, 15:37

iubim icrele

Rocsi 1

25.06.2014, 20:11

mirela0911 1

25.06.2014, 20:59

Tare mult ne plac!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de icre de stiuca reteta cu apa minerala si gris