Ketchup( de casa)

de COSTEO in Sosuri, 14 Apr 2013 | 13127 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 kg de rosii (zeama)
  • 800 g usturoi
  • 800 g ardei iute
  • sare
  • otet(dupa gust)
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ketchup( de casa):

Rosiile se spala bine se taie in doua si le dam pe masina ( separator de facut suc de rosii) .

Daca rosiile sunt zemoase se dau pe masina de 2 ori.

Zeama obtinuta se pune intr-o oala mare.

Usturoiul se curata si de da prin  masina de tocat.

Ardeii iuti se spala si se curata de seminte si se dau la fel prin masina de tocat.

Usturoiul si ardeii se pun peste zeama de rosii,adaugam  sare si otet dupa gust si amestecam bine.

Nu se pune la fiert .Se lasa la macerat 24 ore.

Ketchup-ul se pune in sticlute sau ce dorim si se pastreaza la rece in camara ,beci sau boxa(bloc).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup( de casa)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos de ketchup cu smantana si usturoi