Ketchup de casa

de Patricia Iordache in Conserve, 28 Iul 2013 | 15296 vizualizari

COMENTARII (19)

Angelina_Elena 1

28.07.2013, 17:36

Bun, bun!

Patricia Iordache 1

28.07.2013, 17:42

Multumesc, Elena!Eu il folosesc si ca sos pentru paste, e delicios si peste bucati de carne facuta la gratar!

COSTEO 1

28.07.2013, 17:43

F bun si eu am o reteta ,dar nu se fierbe,dar o trec la favorite.

MotanLaOale 1

28.07.2013, 17:50

- Andreea - 1

28.07.2013, 17:50

Trebuie sa il fac si eu

Ela68 1

28.07.2013, 17:53

si eu fac unul asemanator, este excelent

Bya Ralu 1

28.07.2013, 17:53

bun

Rocsi 1

28.07.2013, 18:10

Are un gust nemaipomenit

Valclaudia 1

28.07.2013, 18:24

Merisor 1

28.07.2013, 19:05

Fac pizza cam odata pe saptamana, te bagi sa imi aduci ketchup de fiecare data?

sebirizescu 1

28.07.2013, 19:06

Bya Ralu 1

28.07.2013, 19:35

merisor aduc eu ketchup cumparat daca nu ,nu e problema)

T I M E A 1

28.07.2013, 20:35

bun tare facut de casa Mie imi face mama )

Constelatialeu 1

28.07.2013, 21:40

Merisor 1

28.07.2013, 23:02

Am trecut la favorite sa fac si eu toamna asta ca imi plac ingredientele pe care le-ai pus in el.

Merisor 1

28.07.2013, 23:02

Bya, deci marti fac pizza

babi5 1

29.07.2013, 14:18

marianascarlat 1

04.08.2013, 13:36

Bun de tot!

Panacris 1

04.08.2013, 14:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei bulgaresti in otet