Lapte de cocos

de Lau in Vegan / Raw vegan, 25 Feb 2018 | 5487 vizualizari

 

M-am inspirat de pe blogul "tarabucatelor"

 

INGREDIENTE

  • 2 nuci de cocos
  • 200 ml apa calda
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lapte de cocos:

Fisuram una din cele 3 gauri cu o surubelnita, scurgem apa intr-o cana, o putem bea sau insiropa prajiturile.

Cu ciocanul (de la snintele) lovim nuca de jur imprejur pe marginea ei pana ce se fisureaza.

Cu ajutorul unui cuit desfacem in 2 jumatati, scoatem miezul din care vom obtine laptele.

Nuca de cocos o dam prin razatoarea mica, adaugam apa fierbinte o amestecam bine, lasam 10 min la hidratat.

Amestecul obtinut il strecuram bine cu o strecuratoare sau tifon care il vom stoarece bine.

Il servim imediat saul il pastram pana la 3 zile in frigider in recipiente de sticla.

Il vom incalzi inainte se servire pentru a se transforma iarasi in lapte de cocos.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lapte de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar

ieri la 08:56

Ceesecake fara coacere

de Caty 2

ieri la 05:45

Chec cu banane reteta gustoasa de banana bread

pe 11.05 la 10:37

Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid

pe 11.05 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Unt de caju