Lasagna cu brocolli si ciuperci

de rodicamaria in Paste, 9 Mar 2014 | 2910 vizualizari

 

Poate o sa vi se para putin ciudat ce am preparat eu azi pentru masa de pranz , dar sunt multumita de rezultat.

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar 375 lapte batut
  • 1 borcan ciuperci in sos de rosii (Bonduelle)
  • 1 brocolli mica
  • 4 foi lasagna
  • 50 g cascaval
  • Vegeta
  • sare
  • nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu brocolli si ciuperci:

Brocolli am desfacut-o buchetele si am fiert-o in apa cu sare.Am scurs-o de apa si am lasat-o la racit.

Laptele batut l-am amestecat cu 1/2 lingurita Vegeta si un praf de nucsoara . Acesta va fi Bechamel-ul meu.

Am facut preparatul in tava de chec : am pus prima data 3-4 linguri "sos alb" cat sa acopere fundul tavii . Apoi am pus o foaie si 1/3 de lasagna(cat sa acopere toata tava) . Am pus 1/2 din cantitatea de brocolli , taiate marunt , 1/2 cantitatea din borcanul cu ciuperci si am presarat cascaval ras . Apoi o alta foaie si 1/3 de lasagna , restul de brocolli , restul de ciuperci cu sos si cascaval ras . Am acoperit cu foaie de lasagna si am turnat restul de "sos alb".

Am dat la cuptor pt.45 min (pana s-au facut foile de lasagna).

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu brocolli si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

elucubratiiculinare 1

09.03.2014, 17:26

me too

Cris2711 1

09.03.2014, 18:34

buna lasagna

_Alina_ 1

11.03.2014, 10:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste din "resturi"!