Lipie cu pui

de adnia in Pui, 12 Ian 2013 | 3774 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • 2 oua
  • 50 ml apa calduta
  • putin ulei de masline
  • sare
  • faina cat cuprinde pt. a forma aluatul de lipie
  • 1 piept de pui
  • condimente
  • 1 ceapa mica
  • sos de rosii/ketchup
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipie cu pui:

 

Se formeaza repede aluatul din ou, ulei de masline, sare, apa so faina, apoi se da putin la rece.
Intre timp se pregateste umplututa: pieptul de pui se taie cubulete, iar ceapa se toaca fin. Se caleste putin ceapa in 2 linguri ulei, apoi se adauga puiul, se frige bine, iar in final se adauga condimentele (eu am pus sare, piper, praf de curry si praf de ghimbir)
Se scoate aluatul de la rece si se formeaza niste foi rotunde si subtiri, care se coc intr-o tigaie teflonata. Se scot lipiile, se ung cu sos de rosii si se umplu cu pieptul de pui pregatit dinainte si racit. Se ruleaza lipiile si se servesc.
Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Lipie cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

gaby_duceag 1

12.01.2013, 21:53

fix pe placul copiilor mei

Geanina87 1

12.01.2013, 23:43

tare bun

laura_n 1

13.01.2013, 10:06

bestial!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tortilla wrap cu pui