Macaroane cu branza si conopida

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 10 Oct 2015 | 3926 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida cu tot cu frunze, curatata si taiata in 4
  • 4 fasii Pancetta
  • 500 grame macaroane
  • 200 grame branza Cheddar
  • oregano
  • rozmarin
  • busuioc
  • 4 catei de usturoi
  • 4 felii de paine
  • 1 lingura ulei de masline
  • 250 grame Creme fraiche
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu branza si conopida:

Conopida se fierbe in apa cu sare impreuna cu macaroanele 5-6 minute. Se scurg pastrand o parte din apa in care au fiert. Se tranfera intr-un vas pentru cuptor, se zdrobesc usor  si se amesteca cu branza Cheddar rasa, apa in care au fiert, creme fraiche si 2 catei de usturoi pisati. 

Pancetta se prajeste intr-o tigaie fara ulei cateva minute, pana devine crocanta. 

Cu ajutorul unui robot de bucatarie, se amesteca si maruntesc feliile de paine, pancetta, oregano, rozmarin, cimbru, restul de usturoi, sare si piper, iar la final 1 lingura de ulei de masline. 

Se toarna pesmetul in vasul cu macaroane, acoperind toata suprafata vasului. Se gatesc 10 minute in cuptorul preincalzit la 220 de grade Celsius.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza si conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Bunica 1

10.10.2015, 17:01

Macaroane cu brânză da,conopidă ba!

Anett 1

10.10.2015, 17:15

Wow super combinatie!

RuxyRux 1

10.10.2015, 23:23

O idee grozava!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Conopida prajita cu chimion , coriandru si migdale by Jamie Oliver