Macrou aromat cu legume in sos de rosii

de katty in Peste, 12 Ian 2017 | 7935 vizualizari

 

Dupa atata porc, am zis sa mai schimb putin meniul, cu un peste.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati macrou
  • 200 gr fasole verde congelata
  • 100 gr rosii cherry galbene
  • 1 ardei gras rosu
  • sare
  • piper negru macinat
  • chili
  • amestec de frunze si seminte de fenicul uscate
  • 2 linguri ulei
  • 2-3 foi de dafin
  • 1 conserva de rosii mixata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou aromat cu legume in sos de rosii:

Curatam pestele, il spalam bine si il scurgem. Il crestam putin si il condimentam atat pe interior, cat si pe exterior cu sare, piper, chili si fenicul. Il lasam 10-15 minute, il asezam in tava, il stropim cu  ulei, acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptor timp de 15-20 de minute.
Dam folia jos si asezam in tava, in zeama lasata de peste, fasolea verde, rosiile cherry taiate in jumatati si ardeiul taiat felii. Dam tava inapoi la cuptor pentru 10 minute, apoi turnam conserva de rosii mixata, sare, piper, chili, foi de dafin. Lasam pestele la cuptor pana sosul scade si legumele se inmoaie, dar isi pastreaza forma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou aromat cu legume in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Redfish la cuptor