Macrou cu sos la cuptor

de meosiris in Peste, 1 Aug 2009 | 15318 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  1 macrou ,
  • 1 legatura de ceapa verde,
  • 100 g masline verzi,
  • 250g rosii in sos,
  • 2 linguri pasta de tomate
  • ulei de masline
  • rozmarin
  • sare
  • delikat
  • cimbru
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou cu sos la cuptor:

-Se spala si se curata pestele,apoi se asaza in tava.Peste el se presara maslinele.
-Apoi se taie ceapa si rosiile marunt.

-Se pune ceapa la calit.Apoi se adauga rosiile cubulete,sosul lor,pasta de tomate si se lasa sa dea un clocot apoi se adauga rozmarinul,cimbrul,sare si putin delikat.
-se lasa sa fiarba cateva minute ...

-...apoi se toarna sosul peste peste si masline.Se introduce la cuptor la 170C pana este gata.

-Din cand in cand se mai scoate tava si cu o lingura se mai "arunca" putin sos peste macrou ca sa fie cat de cat acoperit cu sos.

-Scoatem pestele si il servim cu mamaliga si mujdei.
-Noua ne-a placut foarte,foarte mult.Si sosul e minunat!
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou cu sos la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Laly 1

21.06.2010, 00:19

Daca este peste ma bag si eu,AI ALES CA ESTE CU MAMALIGUTA

meosiris 1

06.10.2010, 11:32

Sper sa va placa ! Noua ne-a placut la maxim aceasta reteta!

elena1988 1

24.02.2011, 09:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor