Maioneza cu lapte

de Angelina_Elena in Sosuri, 4 Aug 2013 | 3988 vizualizari

 

Reteta am gasit-o in urma cu un an pe site-ul e-retete.ro si de atunci o folosesc la diferite salate (de vinete, ciuperci, conopida, fasole verde) la sandvisuri, hamburger, uneori si la pizza. Rapida si mult mai buna ca ce-a din comert!:)

 

INGREDIENTE

  • 1 cana ulei
  • 1/2 cana lapte
  • 3 catei de usturoi
  • 1 varf lingurita boia dulce
  • 1 varf lingurita sare
  • 1/2 lingurita patrunjel uscat
  • 1 praf de piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza cu lapte:

In afara de ingrediente mai avem nevoie de un blender.

Curatam cateii de usturoi, ii pisam si ii punem in vasul de la blender.

Adaugam boiaua, patrunjelul, sarea, piperul si amestecam putin.

Adaugam laptele si mixam pana face spuma, apoi turnam incet, in fir subtire uleiul si mixam de jos in sus aproximativ 1 minut, NU mai mult!

O punem intr-un borcanel si o dam la rece minim o ora.

TIPS-URI

1

Pentru masurat am folosit o cana de 200 ml.

Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza cu lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (33)

Angelina_Elena 1

04.08.2013, 23:20

mamaieelena 1

05.08.2013, 12:56

Angelina_Elena 1

05.08.2013, 13:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos "Chilly"