Maioneza din galbenusuri

de Andra_Constantinescu in Sosuri, 28 Aug 2015 | 3247 vizualizari

COMENTARII (13)

Bya Ralu 1

28.08.2015, 10:32

-Licurici- 1

28.08.2015, 10:56

MOKUSKA 1

28.08.2015, 11:50

Satisfyyourcravings 1

28.08.2015, 12:51

Super!

MotanLaOale 1

28.08.2015, 12:52

- Andreea - 1

28.08.2015, 17:13

Panacris 1

28.08.2015, 20:23

Rocsi 1

28.08.2015, 20:59

Eu mereu o fac cu galbenusuri fierte si crude, fara albus

Andra_Constantinescu 1

28.08.2015, 22:24

Uite ca gasesc si eu pe cineva care o face tot ca mine . Mersi Rocsi!

Andra_Constantinescu 1

28.08.2015, 22:24

Multumesc si celorlalti pentru aprecieri!

Rahela Velicu 1

21.03.2016, 15:54

nu am facut niciodata cu asa multe galbenusuri

diaconta 1

21.03.2016, 15:57

Eu o fac doar cu oua crude.De obicei nu folosesc prea multe oua,daca vreau mai multa,adaug putina apa rece si continui sa pun ulei pana se ingroasa din nou.
Foarte bine arata maioneza ta

diaconta 1

21.03.2016, 15:57

Adica cu galbenusuri crude ca nu-mi place cu albus

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos de usturoi cu mayo şi Worcestershire