Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de silvianart in Clasice, 13 Ian 2017 | 10340 vizualizari
mirela0911 1
Interesantă!
diaconta 1
Am facut si eu dar cu lapte de soia,am pus insa laptele si apoi uleiul,pentru ca ,ridicand cate putin blenderul,uleiul se incorporeaza treptat.Mustarul si lamaia am adaugat-o dupa ce deja s-a ingrosat putin
imi place ca turmericul i-a dat o culoare frumoasa
MotanLaOale 1
dantes 1
silvianart 1
Bucataras Diana 1
miki_a 1
Cred că e foarte bună și ușoară!
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 15:34
la 08:26
ieri la 10:56
pe 18.05 la 22:00
pe 18.05 la 11:19
de gaby_duceag 8
6 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
9 voturi
7 voturi
5 voturi
RODIMUR
Rocsi
LeBlogPiquant 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!