Mancare de conopida

de MonicaGR in Mancaruri de post, 28 Sep 2021 | 4508 vizualizari

 

Delicioasa aceasta mancarica, potrivita pentru zilele de post si nu numai.

 

INGREDIENTE

  • 1 buc conopida
  • 3 buc ceapa
  • 3 buc rosii
  • 2 lingurite bulion
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 buc ardei kapia
  • 1 buc foi de dafin
  • praf de sare
  • praf de piper
  • praf de busuioc
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de conopida:

Conopida se taie in buchetele si se opareste 5 minute in apa fierbinte cu un praf de sare.

Cepele se taie solzisori si se calesc in uleiul incins. Adaugam ardeiul kapia tocat marunt si amestecam.

Rosiile se rad si se pun peste legumele calite. Punem si bulionul si amestecam. 

Acum este randul condimentelor:adaugam sarea, piperul, frunza de dafin si busuiocul. Fierbem pentru 15 minute impreuna.

Asezam conopida intr-o tava sau intr-o cratita lata. Turnam sosul peste ea si dam la cuptor la 170°Ce pentru 20 de minute. La final presaram patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de conopida" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Orez brun cu legume si ciuperci