Marinata de peste cu legume sote

de Sidy in Crap / Caras, 2 Noi 2010 | 5453 vizualizari

 

Nu sunt eu fan peste , dar cand mai merge pescarul meu la pescuit si mai si prinde....nu am ce face, trebuie sa il prepar, nu ?Asa ca....asta a iesit si sotul meu a spus ca i-a placut tare mult....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg peste
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 pahar mare vin alb
  • 2-3 frunze dafin
  • 10 boabe ienibahar
  • 250 ml bulion de casa
  • 10 boabe piper
  • sare
  • legume congelate
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Marinata de peste cu legume sote:

Pestele curatat si spalat se da cu sare si se lasa la rece 1/2 -1 ora apoi se zvanta cu un prosop de hartie ,se da prin faina amestecata cu boia si se prajeste in ulei pe ambele parti.

Intr-o cratita punem ulei, vin, frunzele de dafin, boabele de ienibahar, bulionul sau 2-3 linguri pasta de tomate, sare, piper si lasam sa fiarba. Cand clocoteste adaugam feliile de peste prajit si lasam sa fiarba 10 minute.
Sotam legumele si le servim langa marinata de peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Marinata de peste cu legume sote" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Sidy 1

02.11.2010, 18:01

Ma bucur daca va place ! Tot vi-l dau voua( ce a mai ramas) ca eu o iau pe Silvye de mana si mergem la o prajitura Corina...usa e deschisa....

mena29 1

02.11.2010, 22:21

Sidy,ce bine arata

nadina73 1

03.11.2010, 02:15

vreauuuuuuuuu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste olteneasca