Merluciu cu cartofi noi la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de Mitinita in Multicooking, 16 Apr 2019 | 3730 vizualizari

 

Merluciu cu cartofi noi la  Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este o reteta rapida si gustoasa. Atat de buna ca fetele au mai cerut o portie!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 700 g trunchi de merluciu
  • 1 legatura de marar
  • coaja de lamaie proaspat rasa
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Merluciu cu cartofi noi la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:

Cartofii se spala, se sareaza si se asaza intr-un cos de bambus cu diametrul cu 20 cm.

Deasupra cartofilor se pun bucatile de merluciu, amestecate cu marar, coaja de lamaie si sare.

Cosul de bambus se asaza pe suportul de inox pentru aburi al Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si se seteaza programul STEAM pentru 15 minute pe pozitia HIGH.

Se inchide supapa pentru abur si se apasa pe START.

Dupa ce programul s-a terminat, se mai lasa 10 minute cu capacul pus, apoi se elibereaza aburul cu ajutorul unei ustensile de bucatarie. 

Se deschide capacul si se scoate cosul de bambus.

Pestele si cartofii la abur se servesc alaturi de o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Merluciu cu cartofi noi la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pasare la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune