Midii in sos de smantana

de Bya Ralu in Fructe de mare, 24 Iul 2012 | 7514 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g midii congelate
  • 2 catei usturoi
  • 4 linguri smantana
  • 1 morcov
  • 1 cana de vin alb
  • 1/2marar
  • unt
  • rosii cherry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Midii in sos de smantana:

Punem untul intr-o tigaie wok, dupa ce s-a topit adaugam midiile congelate, le lasam putin la calit, adaugam piper alb, frunze de ardei picant, sare, patrunjel uscat si busuioc. Se adauga vinul alb (cat sa acopere midiile) si le lasam la foc mic sa fiarba.

Separat se pune intr-o tigaie morcovul ras, putin ulei de masline si se lasa la calit 5 minute. Adaugam smantana si putina apa si 4 rosii cherry. Dupa cca 5 minute se adauga toata compozitia peste midii si se mai lasa la fiert, daca mai e nevoie se mai completeaza cu apa, iar inainte sa fie gata se adauga mararul tocat marunt.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Midii in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

iry-gabriela 1

24.07.2012, 22:15

Micutza Luana 1

20.03.2013, 00:45

Bya Ralu 1

20.03.2013, 01:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Midii in sos alb