Mini pizzete cu spanac si branza de vaci

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 12 Aug 2016 | 2268 vizualizari

 

Nici nu stiti cat de gustoase sunt! Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/mini-pizzette-cu-spanac/

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente aluat:
    • 220 g faina
    • 1 lingura de untura
    • 50 ml apa calduta
    • sare
    Ingrediente umplutura:
    • spanac
    • 2 linguri de bulion
    • 2 linguri de pasta de ardei sau ardei proaspat taiat marunt
    • 3 -4 felii de branza de vaca
    • sare
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pizzete cu spanac si branza de vaci:

Intai pregatim aluatul: punem faina, untura, un praf de sare si apa calduta intr-un bol si framantam. Aluatul trebuie sa fie nelipicios, daca este nevoie mai adaugati un praf de faina.

Punem o cratita cu apa la fiert si cand da in cateva clocote se ia de pe foc si se adauga spanacul curatat de nervura. Se lasa 5-6 minute la oparit, dupa care se scoate, se toaca marunt si se stoarce bine de apa.

Aluatul il intindem cu facaletul cat mai subtire si taiem cercuri cu gura unui pahar mai mare.

Punem fiecare cerc in tava, ungem cu bulion, punem spanac, presaram pasta de ardei si cubulete mici de branza pe fiecare pizzetta. Presaram un praf de sare.

Dam la cuptorul preincalzit pentru 25-30 de minute.

 

TIPS-URI

1

Puteti adauga si alte legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pizzete cu spanac si branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Discuri din parmezan