Minipizza cu sunca si ciuperci

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2010 | 10621 vizualizari

COMENTARII (23)

Teo 1

03.02.2010, 21:38

Silvia,salut ideile tale! ma gandeam ce sunt astea asa rotunjoare si dupa ce am citit ,mi-am dat seama cat de simplu e de realizat; felicitari,pt. originalitate!am sa o incerc sambata;

Miha 1

03.02.2010, 22:27

Am facut si eu de multe ori, dar cu aluat de pizza/paine.

Adinacarla 1

03.02.2010, 23:02

e o ora cam tarzie dar asa as manca si eu macar o singura bucata....arata foarte bine...am sa le incerc si eu

ionix 1

04.02.2010, 09:56

cred ca as manca mini-pizze de astea pan-as crapa...

Sylvia 1

04.02.2010, 10:04

Ma bucur ca va plac, defectul asta il au ca se mananca prea multe
Miha cu aluatul asta de foietaj e super ok ca se desfac in multe straturi si arata bine

Sylvia 1

04.02.2010, 10:04

Teo o sa iti iasa minunate, poti pune ce combinatii vrrei tu

rivka 1

04.02.2010, 10:20

si eu faceam acum vreo 3, 4 ani pt barbat intr-o veselie saptamanal, cu aluat de pizza...dar cum mie nu-mi prea place pizza acum se considera fericit cand ii mai fac 1 data / an.

arata foarte bine!

Sylvia 1

04.02.2010, 11:42

Cu foietaj ies mai fragede de la untul din aluat si e si simplu rivka fa-i mai des

Miha 1

04.02.2010, 11:55

Nu stiu cum o fi la voi Silvia, dar la noi aluatul foietaj e plin de E-uri.

Sylvia 1

04.02.2010, 12:18

Miha sa stii ca aici gasesti super ok, eu iau mereu proaspete care rezista putin, la frigi trebuie tinute, le gasesc si la bulanjer. Unde e aluat fraged fac e dar unde e foietaj...sincer nu am facut inca o sa fac o data sa vad cum imi ies straturile.

Pasiune pentru bucatarie 1

04.02.2010, 14:49

Am facut si eu acum ceva timp,dar cu aluat pentru pizza cum au zis si fetele

Bunica 1

06.02.2010, 09:56

rivka, mai rasfta-l din cand in cand ! Nu prea des

mihaelar63 1

08.02.2010, 01:19

si eu o pun la favorite

Sylvia 1

08.02.2010, 10:35

Mihaela sa imi zici dca o incerci si iti place

Adinacarla 1

09.02.2010, 01:08

azi am facut si eu...foarte bune mi-au iesit...si repede s-au topit.

Sylvia 1

09.02.2010, 11:55

Adinacarla, ma bucur, o sa mai pun ceva retete de genul asta, la o bere rece merg minunat .

mihaelar63 1

09.02.2010, 23:44

chiar acum le-am scos de la cuptor si llle-am gustat sunt grozave . vai !!! dar si bere nu rezist tentatiei , am ceva de 330 ml pe balcon .. saptamana asta ne facem de cap , pe urma ne cumintim .

Sylvia 1

10.02.2010, 12:24

Asta zic in fiecare saptamana

Roxana 1

01.04.2010, 17:49

Sylvia....sunt superbe. tocmai leam terminat de copt. si sper sa nu le si termin de mancat

Sylvia 1

01.04.2010, 18:33

Roxana ma bucur ca ti-au iesit bine

elena1988 1

03.03.2011, 18:08

ma apuc sa fac si eu acuma

Xandrinne 1

24.12.2019, 23:39

Rahela Velicu 1

25.12.2019, 00:16

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Minitarte sarate