Nori pufosi

de - Andreea - in Dulciuri, 2 Ian 2013 | 3121 vizualizari

 

reteta am preluat-o de la divainbucatarie...cu mici modificari
usor de realizat si foarte pufoase...

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 200 gr iaurt simplu
  • 150 gr faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 2 linguri zahar pudra
  • 2 linguri zahar tos
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nori pufosi:

1.punem oul intr-un bol si il batem bine amestecandu-l apoi cu zaharul tos, zaharul pudra, coaja de lamaie si iaurtul. Amestecam bine pana ce zaharul este topit.

2.adaugam faina amestecata cu praful de copt ,amestecam bine pana obtinem o compozitie de consistenta smantanei.

3.punem ulei in tigaie si cand acesta e foarte incins luam cu o lingura din compozitie si punem in ulei. Lasam sa se rumeneasca usor.

4.le scoatem pe un servet de hartie si cand s-au racit le pudram cu zahar pudra (optional)

TIPS-URI

1

daca nu va place coaja rasa de lamaie puteti folosi esenta de rom.

Daca ti-a placut reteta noastra "Nori pufosi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert gogosi berlineze