Nutellotti

de - Andreea - in Dulciuri, 7 Mai 2016 | 8150 vizualizari

 

Nutellotti ... in jumatate de ora erau gata... dar ce zic jumatate de ora ? 20 minute maxim ... Bineinteles ca dupa plac mai ales, Nutella se poate inlocui cu oricare alta crema de ciocolata.
Din aceste cantititati am preparat 11 nutellotti mai marisori.

 

INGREDIENTE

Pentru biscuiti:

  • 200 gr Nutella
  • 1 ou
  • 150 gr faina

Pentru ornat:

  • alune
  • 3 linguri cu Nutella
Portii: 11
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nutellotti:

Nutella va trebui sa fie la temperatura camerei. Daca preparati acesti biscuiti iarna,cand crema de ciocolata este mai dura,este suficient sa o topiti putin in cuptorul cu microunde.Daca insa este mult prea moale,lasati-o putin la frigider. 

Punem intr-un bol cele 200 gr Nutella cu oul intreg si amestecam bine. 

Adaugam apoi faina, putin cate putin amestecand bine de fiecare data. 

Tapetam o tava pentru cuptor cu hartie de copt. 

Ungem mainile cu putin ulei si luam din compozitie formand bile ( de marimea dorita ).

Asezam biscuitii in tava si cu ajutorul degetului,formam o adancitura . 

Punem tava la cuptorul incins in prealabil  la 180 grade pentru 10 minute.( NU lasati mai mult de 10 minute deoarece,desi par moi,biscuitii se vor intari usor cand se vor raci).

Punem intr-un posh cele 3 linguri cu Nutella si umplem andanciturile biscuitilor .Ornam apoi fiecare biscuite cu alune. 

Garantez ca vor disparea imediat din farfurie :) 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Nutellotti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor cu telemea