Omleta cu cascaval Delaco

de T I M E A in Aperitive / Garnituri, 28 Iul 2012 | 3529 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 felii cascaval Delaco
  • 4 feliute slanina
  • 10 feliute salam
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cascaval Delaco:

Batem ouale in care adaugam cascavalul taiat feliute si sarea si piperul.

Slanina feliata o asezam in tigaie si o prajim usor pe ambele parti apoi asezam si feliile de salam si mai lasam 2 minute sa se prajeasca.

Turnam ouale batute in tigaie si lasam sa se prajeasca apoi intoarcem omleta pe partea cealalta si o mai lasam 1-2 minute.

Servim cald! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

T I M E A 1

01.08.2012, 23:13

Diana merci dar nu ma prea impac cu mararul, il folosesc foarte rar si in putine mancaruri :0

Valclaudia 1

29.08.2012, 18:13

foarte bine arata omleta ta...

T I M E A 1

29.08.2012, 21:07

Claudia ma bucur ca iti place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei copti umpluti cu crema de branza, nuci si busuioc