Omleta cu marar si ceapa verde

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 21 Mar 2012 | 5722 vizualizari

 

Acest fel de mancare poate fi consumat, la micul dejun, la pranz cu o salata mare sau chiar la cina!

 

INGREDIENTE

  • oua 8 bucati
  • marar proaspat 2 legaturi
  • ceapa verde 2 legaturi
  • ulei de masline
  • sare iodata
  • telemea rasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu marar si ceapa verde:

Se curata ceapa verde, se toaca marunt si se pune la prajit in ulei de masline, cat sa se inmoaie, sa nu se arda. Intre timp ouale, se bat intr/un castron mai adanc, se adauga mararul spalat, taitat cu foarfeca pentru verdeturi:D,(cine nu are o asemenea ustensila, pur si simplu il poate taia cu foarfeca sau cutitul) si telemeaua rasa. Se amesteca usor pana se inglobeaza toate ingredientele si se rastoarna peste ceapa din tigaie. Eu folosesc cu drag tigaia Doubleta pentru omlete, se intorc usor si frumos, fara accidente. Se serveste fierbinte cu salata verde sau de sezon.

TIPS-URI

1

telemeaua se poate inlocui cu cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu marar si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de conopida cu masline