Orez brun cu legume si ciuperci

de CameliaR in Mancaruri de post, 9 Mar 2018 | 8991 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe medii
  • 2 morcovi
  • 500 g orez brun
  • 250 g ciuperci la conserva
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 1 lingura vegeta
  • 1 lingura de ulei
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez brun cu legume si ciuperci:

Curatam ceapa si morcovii. Taiem ceapa foarte marunt, iar morcovii ii dam pe razatoare.

Intr-o oala mare punem o lingura de ulei. Adaugam legumele (ceapa si morcovii) si le calim putin.

Adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba 5-10 minute.

Adaugam vegeta. Amestecam.

Adaugam orezul si apoi completam cu apa.

Lasam sa fiarba pana cand apa este absorbita, iar legumele si orezul sunt bine gatite.

Adaugam ciupercile cu 10 -15 minute inainte sa fie gata orezul. Completam cu apa daca mai este necesar sa fierbem orezul sau legumele.

La final adaugam patrunjelul tocat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez brun cu legume si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rocsi 1

10.03.2018, 19:21

Nu am mancat niciodata orez brun, dar cred ca este foarte bun. Oricum arata tare apetisant preparatul tau!

elucubratiiculinare 1

11.03.2018, 08:25

foarte bun

dantes 1

15.03.2018, 08:02

Bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

  Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.

citeste mai mult
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu linte si ciuperci