Orez cu carne de porc si conopida

de Bya Ralu in Porc, 20 Oct 2015 | 3374 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez
  • 150 g carne de porc
  • 100 g carne conopida
  • 1 ceapa alba
  • 1 cub maggi
  • ulei de masline
  • patrunjel proaspat
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu carne de porc si conopida:

Carnea se taie cuburi,se pune in ulei de masline la prajit pentru 2-3 minute dupa care se pune apa cat sa acopere,si se lasa la fiert 20 minute.

Se pune ceapa tocata marunt,se mai adauga apa daca este nevoie,dupa circa 5 minute se pune orezul spalat si scurs de apa,2 pahare de apa,condimente si cubul maggi si se lasa la fiert la foc mic.

Conopida se rupe in buchetele mici,se spala si se adauga peste orez.

Se lasa sa fiarba cam 10 minute,se adauga apa daca este nevoie si condimente dupa gust.

La final se presara patrunjel prospat tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu carne de porc si conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (43)

roxana_simona 1

21.10.2015, 18:37

ce bine arata

Bya Ralu 1

21.10.2015, 18:53

Panacris 1

27.10.2015, 09:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute cu ceafa afumata