Orez cu legume si ou

de susu in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2010 | 7754 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1pahar de orez cu bob lung
  • 2 pahare de supa de pui
  • 1 vf cutit ghimbir ras
  • 1 morcov
  • 1 mana de mazare
  • 2 oua
  • Curry
  • Piper
  • Sos de soia
  • Ulei de porumb sau masline    
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu legume si ou:

 Se incinge un wok si se caleste in ulei la foc rapid morcovul taiat cubulete mici apoi se adauga ghimbirul si mazarea decongelata dinainte. Orezul se fierbe in supa pentru 15 minute acoperit cu folie de aluminiu si capac iar dupa cele 15 minute se ia capacul si se mai lasa 10 minute cu folia. Se adauga si orezul fiert peste legume si se caleste cu sos de soia si condimente. Ouale se prajesc zdrentuite si se adauga la sfarsit in orezul ata preparat. Se serveste cu sos de soia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume si ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

ionix 1

01.03.2010, 09:14

delicios... ceva de genul am mancat la un restaurant...

mamidesara 1

02.03.2010, 11:57

seamana cu riso alla cantonese trebuie sa fie delicios!

elena1988 1

26.04.2011, 14:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv caltabosi