Am pregatit intai sosul mixand un minut toate ingredientele. Am potrivit gustul de sare si piper si am impartit sosul egal in doua platouase.
Ouale fierte tari le-am decojit si le-am taiat in doua parti egale.
Am scos cu o lingurita galbenusurile, le-am pus intr-un bol si le-am amestecat cu smantana. Am bagat blenderul si am pasat pana la omogenizare
Am adaugat mascarpone, maioneza, codite de ceapa verde, tocate, si am omogenizat amestecand usor cu o lingura (puteti baga blenderul dar numai cateva secunde, riscati altfel sa taiati amestecul sau sa devina prea moale)
Asezati jumatatile de albusuri fierte in boluri, peste sos.
Cu un posh sau cu o lingurita distribuiti, in mod egal in fiecare, amestecul de galbenusuri.
Lasati la rece pentru cel putin o ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.