Paella

de mimmi in Pui, 24 Feb 2011 | 7610 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui,
  • 15 buc creveti,
  • 400 g mazare,
  • 1-2 rosii,
  • 1 gogosar,
  • 6 catei usturoi,
  • 1 cana orez,
  • sare,
  • ulei de masline,
  • piper,
  • sofran,
  • 1 cub concentrat de gaina.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paella:

Taiem usturoiul felii si le calim in ulei,le scoatem pe urma pe o farfurie. Calim in acelasi ulei si crevetii(pe ambele parti),nu mai mult 3 minute si ii scoatem pe o farfurie. Calim pieptul de pui taiat cubulete(tot in acelasi ulei),adaugam mazarea si gogosarul taiat cubulete mici. Adaugam rosiile,usturoiul,crevetii si amestecam incet. Punem la fiert 3 cani de apa,adaugam cubul de gaina,iar in momentul cand s-a dizolvat cubul se adauga sofran dupa gust. Se adauga lichidul la paella,orezul si se lasa la fiert 10 minute. La sfarsit se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos alb de piper si garnitura de ciupercute din cartofi