Paharul "Imunizator" de kiwi

de cristinne in Cocktail, 30 Ian 2011 | 7850 vizualizari

 

La o emisiune tv, un nutritionist cunoscut ne dadea urmatorul sfat: consumati zilnic in aceasta perioada rece: kiwi, mere, portocale (in aceasta ordine la importanta) pt vitamina C care lupta impotriva racelilor de sezon, crescand considerabil imunitatea

 

INGREDIENTE

  • 6 kiwi;
  • 5 portocale'
  • 2 mere;
  • apa plata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paharul "Imunizator" de kiwi:

Se curata, se taie cubulete si se paseaza cu blenderul sau robotul de bucatarie. De preferat nu se arunca nimic (seminte, coaja la mere, etc de). Se amesteca cu apa si se dilueaza dupa preferinta.  Se pastreaza la frigider, 2 sau 3 zile maxim!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paharul "Imunizator" de kiwi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

cristinne 1

01.02.2011, 22:57

pt cei mai pretentiosi se poate adauga si miere, sau mai multa apa plata daca nu se 'inghite' asa gros)

adry88 1

10.05.2011, 16:01

Rahela Velicu 1

07.06.2021, 16:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia