Pâinici umplute

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2013 | 9120 vizualizari

 

Nouă ne-au plăcut foarte mult la micul dejun,cred că ar merge şi la pacheţel.

 

INGREDIENTE

  • 2 baghete
  • 100 g brânza de vaci
  • Ardei kapia rosu
  • 5 felii muschi file
  • Cateva chiftelute
  • Brânza mozzarela
  • Rosii cherry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pâinici umplute:

Am crestat baghetele longitudinal,pe mijloc.

Branza de vaci am amestecat-o cu ardei taiat si am uns bagheta.

Am pus apoi feliile de muschi file,chiftelutele,rosii cherry.

Deasupra am razuit mozzarela.

Am pus baghetele la cuptor pâna s-a topit brânza.

Le-am servit calde cu salata  verde,ridichi si rosii cherry

Daca ti-a placut reteta noastra "Pâinici umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

diaconta 1

10.04.2013, 14:13

Diana

Toamna07 1

11.04.2013, 11:09

Belea!

gaby_gabytza 1

12.04.2013, 11:05

ce fain arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza , sarata (by medi )