Papricas de cartofi

de ianculubita in Mancaruri de post, 2 Mai 2013 | 5021 vizualizari

 

Imi place foarte mult papricasul si acum daca tot suntem in post,am eliminat carnea;rezultatul??minunat!

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 2 ardei grasi colorati
  • 1 ceapa
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri paprika
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • Galuste
  • 1 cana apa minerala
  • 3 linguri ulei de masline
  • faina
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de cartofi:

In cratita cu ulei incins calim ceapa, adaugam cartofii curatati si taiati cubulete, ardeiii taiati suvite, 1lingurita de sare, 1-2 cani cu apa cat sa acopere cartofii si lasam sa fiarba incet cu capac. Dupa ce cartofii sunt fierti adaugam paprika, usturoiul zdrobit, condimentam dupa gust, adaugam galustele si mai lasam sa fiarba 5 minute si servim mancarea calda cu salata

Pentru galuste amestecam intr-un castron apa minerala cu ulei, sare, piper, adaugam faina, amestecam cu un tel sa nu se formeze cocoloase, iar cand compozitia este de consistenta unei smantani luam cu lingurita si punem intr-un vas cu apa si sare care fierbe pe foc. Dupa 15 minute strecuram galustele si le adaugam in mancare.

TIPS-URI

1

pentru cine doreste ca papricasul sa fie cu un sos mai gros,fierbeti galustele direct in mancare in timp ce clocoteste

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Papricas de cartofi (de post)